Home VinkitRantalomalle Kreikkaan

Rantalomalle Kreikkaan

Päivä toisensa perään samanlaista. Loma alkaa tuntua suorittamiselta. Mökkeilykin alkaa tuntua työleiriltä ja mielessä on pitkä lista ihmisiä, joita pitäisi ehtiä vielä näkemään. Aivan selvä merkki siitä, että on aika vaihtaa maisemaa ja suunnata nenä kohti etelää. Meille suomalaisille kenties Espanjan jälkeen se tutuin paikka auringossa, Kreikka, kutsuu rannoilleen rentoutumaan.

Vaikka Kreikan talous kärsiikin pahoin, antaa se myös mahdollisuuden matkailijalle edulliseen lomaan. Kreikka on monille vanha tuttu rantalomakohde, johon on mukava palata vuosi toisensa jälkeen. Ja mikäpä siinä palatessa: sää on kesäkautena erittäin lämmin ja sateita on harvoin. Koska Kreikka on niin sanotusti vanha turistikohde, on se myös hioutunut loistavaksi palveluiltaan, kuten hotellivalikoimiltaan ja ravintoloiltaan, asiakaspalveluiltaan sekä eri retkiltä, joita matkanjärjestäjät vetävät.

Lomakohteita Kreikassa on lukuisia ja jokaiseen mieltymykseen varmasti löytyy omansa. Voit nauttia rauhallisista rantakohteista tai etsiytyä ihmispaljouteen yökerhojen ja diskojen sykkeeseen. Olitpa sitten matkassa juhlimassa tai vain rentoutumassa arjen kiireistä, maistuu loistava paikallinen ruoka meistä useimmille. Ja toki vaihtoehtoisesti pikaruokaakin on aina saatavilla.

Rantoja Kreikassa on lukemattomia ja vaihtoehtoja on suurista kansoitetuista rannoista pienempiin poukamiin. Pehmeässä hiekassa niin lasten kuin vanhempienkin on helppo kulkea tai viettää viltillä aurinkoa palvoen tai piknikiä pitäen.

Lukuisat matkatoimistot järjestävät valmismatkoja Kreikkaan, ja jokaiseen budjettiin löytyy sopivia matkoja. Toki omatoimimatkailija voi muokata omanlaisensa loman ja vaihdella useamman kohteen välillä loman aikana.